Од 8. до 11. марта за колектив наше школе организована је посјета Грчкој. У оквиру Годишњег плана рада школе, Тим за излете и екскурзије наставника и осталих запослених организовао је ово путовање као активност у оквиру тим билдинга (team building). Циљ ове едукативно-рекреативне активности је оснаживање и побољшање међуљудских односа како би се досегли заједнички циљеви.

Атина, храмови Акропоља, Микена с древним Лављим вратима, Епидаурус с јединственом архитектуром и акустиком – само су неке од знаменитости које шире видике, истовремено нас подсјећајући на непролазне вриједности колијевке европске цивилизације.

Оваква путовања су прилика да се колеге упознају ван радног простора и уобичајене ужурбаности између часова, као и да се учврсти дух заједништва и припадности колективу.  Залазак сунца над Егејским морем посматран с узвишења на којем је храм посвећен Посејдону, призор који је надахнуо и Лорда Бајрона, једна је од многобројних успомена, која ће остати иза овог лијепог дружења и драгоцјеног искуства.