VANNASTAVNE AKTIVNOSTI

Ako želite da se vaši tekstovi i ilustracije nađu u listu „Koraci”, časopisu „Znak” i zidnim novinama „Prolazniče”, da nastupate u horu ili kao vokalni solista, da recitujete i glumite, da se oprobate u literarnom stvaralaštvu, slikate i pravite umjetničke fotografije, gledate pozorišne predstave i filmove, prijavite se za jednu od sekcija koje njeguju umjetničke sklonosti naših učenika.

Ako, pak, pokazujete sklonost prema preduzetništvu, informatici, matematici, astronomiji, eksperimentima u fizici, biologiji, ili želite da pružite doprinos ekološkom segmentu, i za vas su oformljene sekcije.

Debatni klub, filozofska i psihološka sekcija i sekcija sociologa pružiće vam teoretsku i praktičnu potkovanost za društvene nauke, a aktivizam vezan za društveno koristan dobrovoljan rad možete iskazati učešćem u Volonterskom klubu. Sportske talente možete razvijati kroz više sekcija: biciklističku, skijašku, atletsku, igranje frizbija, ritmičku gimnastiku i plivačku. Tu je i šahovska sekcija.

Zainteresovani za strane jezike mogu da se priključe sekcijama za francuski i italijanski jezik, ali i prevodilačkoj sekciji.

Omladinski klub i Klub talenata okupiće mnoge od vas koji su u drugim sekcijama, ali i one koji ne pripadaju ni jednoj od njih.