Copyright 2022 - Custom text here

ИНТЕРВЈУ СА ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА У ОКВИРУ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРЕДМЕТА МЕДИЈСКА ПИСМЕНОСТ

Ученице филолошке гимназије Марија Вујовић (II-Ф) и Јулија Мијушковић (II-I), у оквиру плана наставног предмета медијска писменост, 14. априла разговарале су са глумицoм Градског позоришта Вањом Јовићевић и будућом чланицом Црногoрског народног позоришта Ларом Драговић. Оне су говориле о глумачкој професији, љепотама драмске умјетности као и о положају умјетника у Црној Гори.

Opširnije: ИНТЕРВЈУ СА ЈАВНИМ ЛИЧНОСТИМА У ОКВИРУ АКТИВНОСТИ ИЗ ПРЕДМЕТА МЕДИЈСКА ПИСМЕНОСТ

У ОКВИРУ ДАНА НАЈБОЉИХ УЧЕНИЦИМА ДОДИЈЕЉЕНА ДИПЛОМА „ЛУЧА”

 

Гимназија „Слободан Шкеровић” организовала је у петак, 17. јуна, у оквиру „Дана најбољих”, свечану додјелу дипломе „Луча”, престижне награде за остварен одличан успјех из свих предмета и примјерно владање. Ове године награђено је 190 ученика Гимназије, од којих је „Лучу А” добило 75 ђака, а „Лучу Б” 115.

Opširnije: У ОКВИРУ ДАНА НАЈБОЉИХ УЧЕНИЦИМА ДОДИЈЕЉЕНА ДИПЛОМА „ЛУЧА”

ОБИЉЕЖЕНО 30 ГОДИНА ОД МАТУРЕ

 
 
Генерација ученика Гимназије „Слободан Шкеровић” који су матурирали 1992. године обиљежила је 30 година од матуре. Том приликом у суботу, 28. маја, некадашњи ученици Гимназије посјетили су школу и евоцирали успомене на ђачке дане. О атмосфери током посјете најбоље свједоче фотографије које су забиљежене.

Opširnije: ОБИЉЕЖЕНО 30 ГОДИНА ОД МАТУРЕ

ГИМНАЗИЈАЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У РАДУ ШКОЛЕ КРАТКОГ ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА

 

У суботу, 11. јуна,  започела је са радом Teen Docs школа кратког документарног филма на овогодишњем 13. UnderHill Festu у којој учествују и представници наше школе. Њих десеторо активно ће  започети љетњи распуст:

Opširnije: ГИМНАЗИЈАЛЦИ УЧЕСТВУЈУ У РАДУ ШКОЛЕ КРАТКОГ ДОКУМЕНТАРНОГ ФИЛМА

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];