Copyright 2021 - Custom text here

OGLEDNI ČAS IZ HEMIJE

U okviru realizacije projekta „Implementacija ključnih kompetencija u obrazovni sistem Crne Gore“, profesorica hemije Sandra Kosović održala je ogledni čas na temu Uticaj nafte i derivata nafte na Skadarsko jezero. Čas je održan u odjeljenju III-L, a prisustvovale su mu pedagogica Gordana Arsović i profesorice hemije Jasmina Bošković i Dragana ilić.

Opširnije: OGLEDNI ČAS IZ HEMIJE

UGLEDNI ČAS U MUZEJU SAVREMENE UMJETNOSTI U PODGORICI − korelacija avangarde i postmodernizma u književnosti i likovnoj umjetnosti

U petak, 19. februara 2021. godine, 20 učenika trećeg i drugog razreda Gimnazije ,,Slobodan Škerović”, uz strogo poštovanje svih neophodnih mjera Instituta za javno zdravlje, posjetilo je putujuću izložbu „Žene o ženama”, relizovanu u sklopu međunarodnog projekta „Uspon žena u kulturi Zapadnog Balkana”.

Opširnije: UGLEDNI ČAS U MUZEJU SAVREMENE UMJETNOSTI U PODGORICI − korelacija avangarde i postmodernizma u...

VEČE FIZIKE

U okviru Kluba talentovanih učenika, u četvrtak, 11. februara 2021. godine, u 18 sati održano je „Veče fizike” čiji su koorinatori: Vladimir Popović, Milisav Šćepanovic, Nikola Bućković, Suzana Vujošević i Nela Dubak.

Opširnije: VEČE FIZIKE

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];