Copyright 2022 - Custom text here

GIMNAZIJA UČESTVOVALA NA SASTANKU „KREATIVNA EKONOMIJA – RAZVOJ POLITIKA U OBLASTI FILMSKE INDUSTRIJE U CRNOJ GORI”

Gimnazija „Slobodan Škerović” u utorak, 25. januara, učestvovala je na inicijalnom sastanku aktera uključenih u projekat „Kreativna ekonomija – razvoj politika u oblasti filmske industrije u Crnoj Gori” koji se realizuje kroz partnerstvo Filmskog centra Crne Gore i British Council-a.

Opširnije: GIMNAZIJA UČESTVOVALA NA SASTANKU „KREATIVNA EKONOMIJA – RAZVOJ POLITIKA U OBLASTI FILMSKE...

URUČENA NAGRADA „OKTOIH”

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić uručila je u ponedjeljak, 17. januara, na prigodnoj svečanosti upriličenoj u Vili „Gorica” Državnu nagradu „Oktoih” profesorici Gimnazije „Slobodan Škerović” Mirjani Perović i profesorici geografije u Osnovnoj školi „Braća Labudović” Biljani Mićković.

Opširnije: URUČENA NAGRADA „OKTOIH”

ГИМНАЗИЈА „СЛОБОДАН ШКЕРОВИЋ” – У КРУГУ НАЈБОЉИХ

Гимназији „Слободан Шкеровић” овога пута сјајне вијести стижу из Београда. На ранг-листи најбољих/најуспјешнијих регионалних средњих школа, коју објављује Часопис ученика и професора средњих школа „Огледало”, Гимназија се нашла у самом врху.

Opširnije: ГИМНАЗИЈА „СЛОБОДАН ШКЕРОВИЋ” – У КРУГУ НАЈБОЉИХ

ЗАПАЖЕН НАСТУП УЧЕНИКА ГИМНАЗИЈЕ НА СРЕДЊОШКОЛСКОМ ФИЛМСКОМ ФЕСТИВАЛУ

На овогодишњем V Београдском „Огледаловом” средњошколском филмском фестивалу (БЕОСЕф) који се одржао у Дворани Културног центра Београда у четвртак, 23. децембра, ученици Гимназије „Слободан Шкеровић” остварили су запажен наступ.

Opširnije: ЗАПАЖЕН НАСТУП УЧЕНИКА ГИМНАЗИЈЕ НА СРЕДЊОШКОЛСКОМ ФИЛМСКОМ ФЕСТИВАЛУ

ГИМНАЗИЈАЛЦИ НА ФЕСТИВАЛУ ПОКАЗАЛИ ТАЛЕНАТ ЗА РЕЦИТОВАЊЕ

Ученици Гимназије Сташа Бјелановић, Викторија Шћеповић, Марија Дамјановић, Моника Чампар и Петар Вујачић, у пратњи професора Александра Марића, у уторак, 28. децембра, учествовали су на V Фестивалу младих рецитатора Црне Горе који је организовала издавачка кућа „Ободско слово”.

Opširnije: ГИМНАЗИЈАЛЦИ НА ФЕСТИВАЛУ ПОКАЗАЛИ ТАЛЕНАТ ЗА РЕЦИТОВАЊЕ

УСПЈЕШНО РЕАЛИЗОВАНЕ РАДИОНИЦЕ „САМОПОУЗДАЊЕ И ЗДРАВЕ НАВИКЕ” И „АСЕРТИВНОСТ И МЕЂУЉУДСКИ ОДНОСИ”

Ученици Гимназије „Слободан Шкеровић” учествовали су у едукативним радионицама и стекли нове вјештине које се тичу менталног здравља и креирања квалитетне свакодневице.

Opširnije: УСПЈЕШНО РЕАЛИЗОВАНЕ РАДИОНИЦЕ „САМОПОУЗДАЊЕ И ЗДРАВЕ НАВИКЕ” И „АСЕРТИВНОСТ И МЕЂУЉУДСКИ ОДНОСИ”

ПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОГРАМА ЗА АЗИЛАНТЕ И СТРАНЦЕ

У понедјељак, 27. децембра 2021. године, у склопу нашег Центра за образовање одраслих почела је реализација Програма за учење црногорског ‒ српског, босанског, хрватског језика и књижевности за азиланте и странце под супсидијарном дјелатношћу у сарадњи са Министарством просвјете, науке, културе и спорта и Министарством унутрашњих послова.

Opširnije: ПОЧЕЛА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОГРАМА ЗА АЗИЛАНТЕ И СТРАНЦЕ

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];