Gordana Burić

Marina Kosović

Završila je osnovne i specijalističke studije na Filozofskom fakultetu u Nikšiću na Odsjeku za engleski jezik i književnost.

Pripravnički staž odradila je u JU Stručna medicinska škola. Radila je u više srednjih i osnovnih škola, a od 2009. godine stalni je predavač u školi stranih jezika „Don Bosko“ u Podgorici. U Gimnaziji radi od 06.09. 2021. godine, kao profesor engleskog jezika.

Tatjana Lučić
Slobodan Butorović
Vlajko Glušica
Sanja Vujošević
Katarina Popović
Nada Milošević-Berilažić
Gordana Burić

Maja Vuković

U Podgorici je završila osnovnu i srednju školu . Diplomirala je na Filozofskom fakultetu, odsjek anglistika u Novom Sadu 1994. godine. Radni odnos u Gimnaziji ,,Slobodan Škerović’’ u Podgorici zasnovala je u decembru iste godine.

Već trideset godina radi u ovoj školi kao profesor engleskog jezika. U toku svoje duge karijere izvela je mnoge generacije prirodno-matematičkog, društveno-jezičkog, filološkog i opšteg smjera. Pohađala je brojne seminare i programe za usavršavanje. Pripremala je razne školske projekte i predstave i učestvovala u vannastavnim aktivnostima. Uspješno je obavljala dužnost mentora i predsjednika Stručnog aktiva. Bila je član Tima za saradnju sa školama u inostranstvu, te organizovala razmjenu đaka sa školama u Njemačkoj, Italiji, Belgiji i Bosni i Hercegovini.