U Gimnaziji „Slobodan Škerović”  21. mart obilježen je još jednom aktivnošću. Naime, nakon dvogodišnjeg rada na vezu haljina sa motivom cvijeta, članovi Kluba ručnog rada izložili su svoje rukotvorine u biblioteci Škole.

Učesnici izložbe, ujedno i članovi Kluba, bili su Andrija Mujović ‒ učitelj veza, Jelena Martinović, Majda Lačević, Nađa Bakić, Anđela Burzanović, Sara Jovanović, Valentina Lalović i Sofija Božović, dok su za fotografiju bile zadužene učenice Iva Marković, Nađa Petrić i Sofija Stanišić. Klubom su koordinisali profesori Smilja Vukićević, Sonja Šaković i Marko Spaić. O tehničkoj podršci i organizaciji brinuli su Mladen Janković i Dragana Radunović.

 

KLUB RUČNOG RADA IZLOŽIO SVOJE KREACIJE U BIBLIOTECI ŠKOLE U Gimnaziji „Slobodan Škerović” 21. mart obilježen je još jednom aktivnošću. Naime, nakon dvogodišnjeg rada na vezu haljina sa motivom cvijeta, članovi Kluba ručnog rada izložili su svoje rukotvorine u biblioteci Škole. Učesnici izložbe, ujedno i članovi Kluba, bili su Andrija Mujović ‒ učitelj veza, Jelena Martinović, Majda Lačević, Nađa Bakić, Anđela Burzanović, Sara Jovanović, Valentina Lalović i Sofija Božović, dok su za fotografiju bile zadužene učenice Iva Marković, Nađa Petrić i Sofija Stanišić. Klubom su koordinisali profesori Smilja Vukićević, Sonja Šaković i Marko Spaić. O tehničkoj podršci i organizaciji brinuli su Mladen Janković i Dragana Radunović.

Posted by JU Gimnazija "Slobodan Škerović" on Wednesday, 23 March 2022