Na osnovu člana 23 Zakona o obrazovanju odraslih („Službeni list Crne Gore”, br. 20/11, 47/17) i Rješenja o izdavanju licence UPI broj 060-58/2018-2 od 6. 6. 2018. godine, koju je izdalo Ministarstvo prosvjete CG, JU Gimnazija „Slobodan Škerović” ‒ Centar za obrazovanje odraslih, objavljuje:

 

OGLAS

ZA KURS ENGLESKOG, ITALIJANSKOG, NJEMAČKOG, FRANCUSKOG, ŠPANSKOG I RUSKOG JEZIKA ZA STEPENE OD A1 DO C1 I KURS CRNOGORSKOG JEZIKA KAO NEMATERNJEG ZA STEPENE OD A1 DO B2

 

I Uslovi za upis:

 

  1. osnovni obrazovni zahtjev: stečena kvalifikacija nivo obrazovanja I2.

 

Napomena: za polaznike i polaznice koji ne posjeduju sertifikat o nivou poznavanja nekog od navedenih jezika biće organizovano testiranje radi utvrđivanja stepena znanja sa koga mogu otpočeti kurs.

 

II Broj polaznika

 

Kursevi će se organizovati u grupama od 15 do 25 polaznika/polaznica.

 

III Polaznik/polaznica obrazovanja dobija javnu ispravu sertifikat u skladu sa Zakonom o nacionalnim stručnim kvalifikacijama.

 

IV Trajanje programa

Kursevi traju  tri mjeseca za svaki stepen. Nastava će se realizovati dva puta nedjeljno po  90 minuta ili tri puta nedjeljno po 60 minuta.

 

Prijave se mogu vršiti od 9. 9. 2022. do 16. 9. 2022. godine (kancelarija Sekretara škole od 11 do 13 h).

Za sve informacije možete nas kontaktirati putem imejla Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..