Copyright 2020 - Custom text here

OBUKA ZA STICANJE STRUČNE KVALIFIKACIJE SARADNIK/SARADNICA U SOCIJALNOJ INKLUZIJI ROMA I EGIPĆANA U OBLASTI OBRAZOVANJA

U saradnji s Ministarstvom za ljudska i manjinska prava i  NVO koje se bave pitanjima romske i egipćanske zajednice, u okviru Centra za obrazovanje odraslih u Gimnaziji „Slobodan Škerović“, uspješno je realizovana  obuka za sticanje stručne kvalifikacije saradnik/saradnica u socijalnoj inkluziji Roma i Egipćana u oblasti obrazovanja.

Opširnije: OBUKA ZA STICANJE STRUČNE KVALIFIKACIJE SARADNIK/SARADNICA U SOCIJALNOJ INKLUZIJI ROMA I EGIPĆANA...

GIMNAZIJALCI - BRUCOŠI

Gimnazija „Slobodan Škerović“ iz Podgorice već čitav vijek s ponosom ispraća svoje maturante da nastave školovanje na univerzitetima u Crnoj Gori, regionu, ali i širom svijeta. I ova generacija, koja je posljednjih mjeseci gimnazijskog školovanja, umjesto u učionicama, gradivo savladavala onlajn dokazala je da je u ovoj školi stekla znanja, ali i niz drugih kompetencija, koji su joj omogućili da studiraju najrazličitije oblasti, od elektrotehnike, biologije, arhitekture, medicine i fizike, do različitih umjetnosti, psihologije, ekonomije, poljoprivrede, političkih nauka itd.

Opširnije: GIMNAZIJALCI - BRUCOŠI

GIMNAZIJALCI DOBITNICI STIPENDIJA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU

Balša Božović IV-G, Đorđe Pavićević IV-H, Emilija Prelević IV-B, Gojko Bošković IV-C i Filip Marković IV-I dobitnici su stipendija koje se dodjeljuju na osnovu Programa saradnje između Ministarstva za ljudske resurse i trgovinu Republike Mađarske i Ministarstva prosvjete Crne Gore.

Lana Vujošević IV-I dobitnica je parcijalne stipendije za studije na Univerzitetu Cattolica del Sacro Cuore.

Čestitamo im!

Opširnije: GIMNAZIJALCI DOBITNICI STIPENDIJA ZA STUDIJE U INOSTRANSTVU

NAGRADE MENTORKAMA

U okviru Dana najboljih, za posvećenost učenicima i doprinos njihovim uspjesima na takmičenju, nagrađene su naše profesorice – mentorke. Čestitamo koleginicama uspjeh njihovih učenika i na iskazanoj predanosti u pedagoškom i stručnom radu.

Opširnije: NAGRADE MENTORKAMA

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];