Copyright 2020 - Custom text here

REZULTATI TAKMIČENJA U RJEŠAVANJU LOGIČKIH ZADATAKA

U petak, 29. maja 2020. godine, održano je online takmičenje timova u rješavanju logičkih zadataka. Takmičili su se timovi iz pet  Gimnazija Crne Gore: „Slobodan Škerović” ‒ Podgorica, „Petar I Petrović-Njegoš” ‒ Danilovgrad, „Stojan Cerović” ‒ Nikšić, „Niko Rolović” – Bar, „Tanasije Pejatović” ‒  Pljevlja i Srednja mješovita škola – Golubovci.

Opširnije: REZULTATI TAKMIČENJA U RJEŠAVANJU LOGIČKIH ZADATAKA

NOVI USPJESI

Naša učenica Ksenija Belada osvojila je niz priznanja na takmičenjima iz matematike i fizike, među kojima su zlatna i srebrna medalja, tokom školovanja u Velikoj Britaniji, u okviru međunarodne razmjene.

Opširnije: NOVI USPJESI

SLIKA MOJE TRADICIJE

Vasilije Kovačević, učenik III—F, osvojio je specijalnu nagradu na Konkursu „Slika moje tradicije” u organizaciji Udruženja folklornih ansambala Crne Gore. Mentorka je profesorica Ivana Ćupić.

Čestitamo!

Opširnije: SLIKA MOJE TRADICIJE

PRVO MJESTO OSVOJILA GIMNAZIJALKA ANJA RADULOVIĆ

Na konkursu „Ja sam Evropa“,  koji je raspisao Generalni sekretarijat Vlade, u saradnji s Ministarstvom prosvjete, a u okviru projekta EU4ME, koji finansira Evropska unija, povodom obilježavanja Mjeseca Evrope, prvo mjesto u konkurenciji srednjoškolaca osvojila je Anja Radulović, učenica III razreda Gimnazije „Slobodan Škerović“. Žiri je saopštio da je Anja nagradu osvojila „zbog snažne poruke koju je sugestivno poslala, kao i promovisanja pravih vrijednosti društva i crnogorskog i evropskog u transnacionalnom pogledu“.

Opširnije: PRVO MJESTO OSVOJILA GIMNAZIJALKA ANJA RADULOVIĆ

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];