U srijedu, 1. 4. 2020. godine, s nama je svoja zanimljiva iskustva o načinu prijave za stipendiju, a posebno načinu života i školovanja u II Gimnaziji u Mariboru koja realizuje IB program, podijelila Aleksandra Vujisić i pomogla našim učenicima koji planiraju da se prijave za stipendiju ove Gimnazije.

Naredne srijede organizujemo webinar s bivšim učenicima Đanom Čabarkapom i Sofijom Krivokapić, studentkinjama u Mađarskoj. Njih dvije su dobitnice stipendije koja se dodjeljuje na osnovu Programa saradnje između Ministarstva za ljudske resurse i trgovinu Republike Mađarske i Ministarstva prosvjete Crne Gore. Dok naši maturanti koji su se prijavili za ovaj Program očekuju rezultate, mogu se informisati o načinu studiranja, ali je poziv upućen i učenicima koji mogu konkurisati naredne godine.

Webinar će biti organizovan 8. aprila, s početkom u 17 sati. Možete se registrovati slanjem osnovnih podataka (ime, prezime, razred i odjeljenje) putem e-maila pedagogici Vanji Rakočević na Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..