Članovi Volonterskog kluba, Isidora Ivanović, Nora Pavićević, Sara Krpuljević, Milica Tapušković, Anja Filipović, Anja Radulović, Aleksandra Sekulović, Nemanja Dragišić i Balša Đuričanin, na poziv Studentskog biznis centra UDG, učestvovali su u Poslovnom izazovu Crne Gore. Poslovni izazov – škola preduzetništva i inovacija za mlade − održan u januaru na Univerzitetu Donja Gorica, jeste preduzetničko-istraživački poduhvat na kojem su učestvovali srednjoškolci iz svih srednjih škola u Crnoj Gori.


Oni su tokom posljednje sedmice školskog raspusta imali priliku da rješavaju realne poslovne izazove, da slušaju predavanja eminentnih stručnjaka iz zemlje i inostranstva, kreiraju mrežu poznanstava sa srednjoškolcima iz ostalih gradova Crne Gore i učestvuju na kreativnim radionicama.
Naši članovi postigli su značajne rezultate: Nemanja Dragišić član je pobjedničkog tima, Sara Krpuljević je članica tima koji je zauzeo treće mjesto, Anja Radulović je jedna od najuspješnijih na takmičenju, Nora Pavićević dobila je nagrada za najbolju fotografiju izazova, dok je Balša Đuričanin član pobjedničkog tima na team building aktivnosti prve večeri.
Pobjednički timovi Poslovnog izazova učestvovaće o trošku organizatora na Poslovnom izazovu zapadnog Balkana, regionalnom takmičenju u rješavanju poslovnih izazova koje se ove godine organizuje u Hrvatskoj, a na kojem će učestvovati 80 najboljih mladih preduzetnika iz regiona: Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora.