Predstavnici Volonterskog kluba Gimnazije Nora Pavićević i Balša Đuričanin učestvovali su na svečanosti dodjele godišnjih nagrada za volonterizam.

Nacionalni volonterski servis ADP − Zid, u saradnji s Fondacijom „Petrović Njegoš“, po trinaesti put za redom nagradili su one koji su svojim zalaganjem doprinijeli afirmaciji, promociji i razvoju volonterizma, ali naročito onima koji su vlastitim primjerom pokrenuli zajednicu i cjelokupno društvo.

Podjećanja radi, naš Volonterski klub dobitnik je dvije nagrade: Godišnje NVO nagrade za razvoj volonterske kulture  i uvođenje koncepta volonterizma u obrazovne institucije i rada s mladima u 2007. godini – dodijeljene od strane Asocijacije za demokratski prosperitet − Zid, OEBS misije u Crnoj Gori i Mreže mladih u jugoistočnoj Evropi koordinatorki kluba Vanji Rakočević i Godišnje nagrade za doprinos razvoja volonterizma u 2014. godini – dodijeljene od strane Nacionalnog volonterskog servisa Asocijacije za demokratski prosperitet − Zid i Fondacije „Petrović Njegoš“, u saradnji sa Skupštinom Crne Gore.