Plivačka sekcija organizovala je takmičenje srednjih škola u kojem su, pored naše škole, učestvovali: Medicinska škola, Ekonomska škola „Mirko Vešović“, Srednja stručna škola „Ivan Uskoković“, Srednja stručna škola „Spasoje Raspopović“, Srednja elektrotehnička škola „Vaso Aligrudić“, Građevinsko-geodetska škola „Inženjer Marko Radević“, Škola za srednje i više stručno obrazovanje „Sergej Stanić“, Srednja mješovita škola Golubovci.

U konkurenciji dječaka učestvovao je 51 takmičar, a prvo mjesto osvojio je Andrej Golubović, učenik Škole za srednje i stručno obrazovanje „Sergej Stanić“, drugo mjesto Marko Vuksanović, učenik Srednje stručne škole „Ivan Uskoković“, a treće mjesto osvojio je Kosta Milunović, učenik Medicinske škole.

U konkurenciji djevojčica učestvovalo je 7 takmičarki. Prvo mjesto podijelile su učenice Kristina Pupović iz Gimnazije „Slobodan Škerović“ i Loreana Perović iz Škole za srednje i stručno obrazovanje „Sergej Stanić“, dok je treće mjesto osvojila Lucija Podlesnik iz Gimnazije „Slobodan Škerović“.

Profesorima i učenicima upriličen je doček u svečanoj sali, gdje su se gostima obratili profesori Marko Rajković i Aleksandar Gošović i direktorica škole Biljana Vučurović.

Profesori i učenici nosili su majice s natpisom BIRAM SPORT – STOP NASILJU, kako bi i ovim putem poslali poruku protiv nasilja.