U okviru XI Dana matematike, koje  organizuje Matematička sekcija Gimnazije „Slobodan Škerović”, održaće se takmičenje timova u rješavanju logičkih zadataka, koje će se održati onlajn, putem „YouLearn” platforme koja se nalazi na adresi https://youlearn.dlabac.com/.

Takmičenje je otvoreno za srednjoškolce iz cijele Crne Gore. Tim čini troje učenika iz iste škole koji ne moraju biti iz istog odjeljenja niti iz istog razreda. Iz jedne škole može se prijaviti više timova.

Timovi moraju imati otvoren nalog na platformi. Ukoliko ga nemaju odranije, mogu ga napraviti putem  linka https://youlearn.dlabac.com/register. Jedan tim će koristiti samo jedan nalog! Timovima je dozvoljeno da se takmiče samo sa jednog računara. Ukoliko se prijave sa drugog računara, biće automatski odjavljeni sa prvog.

Za prijavu tima potrebno je popuniti formular u prilogu koji ćete poslati na imejl Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. najkasnije do ponedjeljka, 23. 5. 2022. godine, do kraja dana.

Takmičenje će se održati u utorak, 24. 5. 2022. godine, u 16 sati i 30 minuta.

Link za takmičenje učesnici će dobiti preko imejla.

Preporuka je da se takmičari upoznaju sa zadacima sa prethodnih takmičenja. Zadaci se mogu naći putem linka:

http://youlearn.dlabac.com/channels/dani1s3xuozl.

Formular za prijavu: gimnazijapg.me/images/pdfdoc/DANI_MATEMATIKE/2022/Formular_za_prijavu_za_onliine_takmicenje.docx