U petak, 13. maja 2022. godine, u 11 h, Gimnazija „Slobodan Škerović” otvara svoja vrata za sve učenike 9. razreda, njihove roditelje i nastavnike. Tim povodom organizujemo sljedeće aktivnosti:

  • Panel diskusiju povodom promocije Škole u okviru koje će svi posjetioci moći da se upoznaju s načinom organizacije nastave, obrazovnim profilima, ali i vannastavnim aktivnostima. Kroz organizovan razgovor sa profesorima i učenicima svih obrazovnih profila (opšte gimnazije i specijalističkih odjeljenja), budući učenici dobiće sve relevantne informacije, odgovore na konkretna pitanja i razriješiti svoje dileme, te tako učvrstiti odluku da Gimnazija bude njihov izbor.
  • Posjetu i obilazak Škole u okviru kojih imaju priliku da obiđu Gimnaziju, odnosno kabinete i učionice, fiskulturnu salu i biblioteku, ostale značajne službe i prostorije.

Ovo je istovremeno prilika za sve učenike 9. razreda osnovnih škola, njihove roditelje i nastavnike da se informišu o uslovima upisa učenika u prvi razred školske 2022/2023. godine.

Potrebno je da do 12. maja svi zainteresovani prijave svoje učešće na sljedeću imejl adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli..