Copyright 2021 - Custom text here

GIMNAZIJA − VAŠ IZBOR

Izbor srednje škole jedna je od najvećih prekretnica s kojom se suočavaju mladi ljudi. To je period kada se trasiraju putevi budućeg profesionalnog razvoja. Gimnazijski program, kako opšte gimnazije tako i specijalističkih odjeljenja, osigurava pristup najvećem broju studijskih programa.

Kao i prethodnih godina, pripremili smo više termina kako bi se svi zainteresovanu upoznali s gimnazijskim sadržajima: 

- Učenici 9. razreda, njihovi roditelji i nastavnici 10. maja mogu posjetiti Gimnaziju „Slobodan Škerović“ i lično se uvjeriti u izvanredne kapacitete naše škole, koji se odnose i na nastavnički kadar i na opremljenost najsavremenijim didaktičkim sredstvima. Na organizovanim panelima imaće priliku da čuju koji se predmetni programi izučavaju u gimnaziji i da razgovaraju s profesorima i učenicima o njihovim iskustvima u ovoj školi. Saznaće koji načini rada i metode se primjenjuju, kako se postaje uspješan takmičar i koje su čari velikog broja vannastavnih aktivnosti. Vidimo se 10. maja u 12. sati.

- U periodu 11-15. maja, svi oni koji nisu u mogućnosti da prisustvuju panelima koje organizujemo 10. maja mogu posjetiti našu školu, uz prethodnu najavu. Dočekaće ih članovi Volonterskog kluba Gimnazije, koji će biti vodiči prilikom obilaska svih gimnazijskih sadžaja. 

- Na kraju, 15. maja, biće organizovan onlajn susret budućih i sadašnjih gimnazijalaca. Kroz razgovor s učenicima svih obrazovnih profila (opšte gimnazije i specijalističkih odjeljenja) budući gimnazijalci dobiće sve važne informacije i odgovore na konkretna pitanja, koji će im pomoći da razriješe svoje dileme i učvrste odluku da Gimnazija bude njihov izbor.   

Ovo je istovremeno prilika za sve učenike 9. razreda osnovnih škola da se informišu o uslovima upisa u prvi razred školske 2021/2021. godine.

Kako bismo ispoštovali predviđene epidemiološke mjere, aktivnosti će se organizovati u nekoliko termina, te vas pozivamo da obavijestite učenike/učenice i njihove roditelje da do 7. maja prijave svoje učešće na sljedeću e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.O satnici aktivnosti biće naknadno obaviješteni. 

 

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];