Copyright 2020 - Custom text here

EKO-ŠKOLA

AKTIVNOSTI EKO ŠKOLE

Stručni aktiv biologije održao je sastanak s učenicima članovima Eko odbora škole. Tema sastanka je bila kompostiranje, s ciljem da se učenici pripreme kako bi od septembra započeli proces kompostiranja.

Opširnije...

NAGRADA TAKMIČARIMA

Na kvizu Kota +382, emitovanom na RTCG, koji je organizovala Fondacija „Sveti Petar Cetinjski”, ekipa Gvardija iz Gimnazije „Slobodan Škerović” osvojila je drugo mjesto.

Opširnije...

MEĐUNARODNI DAN BIODIVERZITETA

Ministarstvo održivog razvoja i turizma sprovodi projekat „Podrška izradi šestog nacionalnog izvještaja prema Konvenciji o biološkoj raznovrsnosti (CBD)”, koji finansira  Globalni fond za životnu sredinu (GEF), uz podršku Programa Ujedinjenih nacija za životnu sredinu (UNEP, Najrobi). U okviru ovog projekta obilježava se Međunarodni dan biodiverziteta pod nazivom „Naš biodiverzitet, naša hrana, naše zdravlje”.

Opširnije...

DJEČJA SPORTSKA MANIFESTACIJA „ŽOGARIJE”

U saradnji s Ministarstvom održivog razvoja i turizma i doo „Čistoća” Podgorica, učenici Eko odbora JU Gimnazije „Slobodan Škerović” iz Podgorice učestvovali su na Dječjoj sportskoj manifestaciji „Žogarije”, koja se održala u četvrtak, 16. maja, u Sportskom centru DADEX. U direktnoj komunikaciji s učenicima i njhovim roditeljima naši učenici Staša Šoškić i Danilo Sekulić predstavili su aktivnosti na projektu selektivnog sakupljanja otpada u Gimnaziji.

Opširnije...

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];