Copyright 2022 - Custom text here

ОРГАНИЗОВАНЕ РАДИОНИЦЕ О СОЦИО-ЕМОЦИОНАЛНИМ ВЈЕШТИНАМА

Након завршетка годишњег одмора у Гимназији „Слободан Шкеровић” полако су кренуле припреме за почетак наредне наставне године. У том духу, у петак, 19. августа, у оквиру свих стручних актива Школе организоване су радионице о семинару „Моје вриједности и врлине ‒ развој социјалних и емоционалних вјештина ученика и ученица” који је одржан у јануару.

Професори Гимназије који су похађали семинар добили су прилику да подијеле стечена знања са колегама из стручних актива и пренесу своје утиске о обуци. Они су кроз дијалог, презентације и креативне задатке подсјетили на значај који имају тимски рад, креативност, самоконтрола, емпатија, толеранција, оптимизам, самопоуздање, поштење и захвалност у развоју ученика и ученица. Кроз ове активности истакнут је значај не само образовних садржаја наставног процеса већ и његов потенцијал за развој социјалних и емоционалних вјештина код ученика.

ОРГАНИЗОВАНЕ РАДИОНИЦЕ О СОЦИО-ЕМОЦИОНАЛНИМ ВЈЕШТИНАМА Након завршетка годишњег одмора у Гимназији „Слободан Шкеровић”...

Posted by JU Gimnazija "Slobodan Škerović" on Saturday, 20 August 2022
f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];