Copyright 2021 - Custom text here

POZIV ZA UČEŠĆE U RADIONICI „ASERTIVNOST I MEĐULJUDSKI ODNOSI”

Škola poziva sve zainteresovane učenike da se prijave za učešće u radionici „Asertivnost i međuljudski odnosi”, koja je zakazana za četvrtak, 25. novembra, u 15 sati, u Omladinskom klubu Gimnazije.

Radionicu će održati omladinski edukatori Sofija Kirsanov i David Vukićević koji će  govoriti o tome šta su toksični odnosi, kako oni izgledaju, i kako ih suzbiti ili prekinuti. Takođe, biće riječi i o odnosu pojedinca prema samome sebi i o tome kako drugačiji stavovi pojedinca različito utiču na njegov život.

Ciljevi radionice su edukacija mladih o nezdravim odnosima sa drugima, osvješćivanje važnosti emocionalne inteligencije u svakodnevnom životu, kao i edukacija o nezdravom odnosu prema sebi. Projekat „Detoksifikuj.me”, u okviru koga se održava ova radionica, ima za cilj unapređenje međuljudskih odnosa srednjoškolaca.

Imajući u vidu da je broj mjesta ograničen zbog epidemiološke situacije, svi zainteresovani treba da rezervišu svoje mjesto na vrijeme. Prijave za učešće se mogu ostvariti do četvrtka, 25. novembra, u 12 sati, putem linka

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdbv6q2HbdsVKQM9O5FiICu3EQnuNlBGD9h8S_mAURGC8PmUQ/viewform

 

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];