Copyright 2021 - Custom text here

POZIV ZA UČEŠĆE NA SAJMU AMERIČKIH KOLEDŽA

„American Corner Podgorica” i „EducationUSA Center” pozivaju sve zainteresovane da se pridruže Devetom regionalnom sajmu američkih koledža koji će se održati 21. septembra u 18.30 sati preko platforme „Hopin”.

Na ovom sajmu će se predstaviti 35 koledža i univerziteta iz 20 američkih država. Njihovu geografsku raznovrsnost pratiće i raznovrsnost programa i stipendija koje nude kvalifikovanim studentima na osnovnim, kao i na postdiplomskim studijama. U okviru ponude će se naći univerziteti koji dodjeljuju stipendije za studente sportiste i koji nude posebne programe kao što su MBA i LLM (za biznis i administraciju, odnosno za pravne nauke).

Učešće na sajmu je besplatno, ali imajući u vidu da je broj mjesta ograničen, neophodno je načiniti rezervaciju preko linka: bit.ly/SEESTUDENTFAIR2021.

Za sva dodatna pitanja i informacije o tome kako da se na najbolji način iskoristi ova prilika za susret sa američkim institucijama možete se obratiti putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];