Copyright 2021 - Custom text here

OBAVJEŠTENJE ZA UČEŠĆE U PROGRAMU „PRILIKE”

Gimnazija obavještava učenike da je program „Prilike”, koji realizuje Asocijacija za demokratski prosperitet - „Zid” uz podršku UNICEF-a i finansijsku potporu TUI „Care” fondacije, i ove godine aktivan.

Program „Prilike” ima za cilj da omogući adolescentima u Crnoj Gori, koji imaju 17-19 godina, učešće na praktičnoj obuci i job-shadowingu, kako bi saznali više o potencijalnim mogućnostima za razvoj karijere i pripremili se za tržište rada.

Adolescenti će učešćem u ovom programu dobiti priliku da kroz praktičnu obuku u jednoj od kompanija ili organizacija civilnog društva u Crnoj Gori, a u skladu sa svojim interesovanjima, saznaju više o sopstvenim kapacitetima, interesovanjima i vještinama, ali i o poslodavcima i tržištu rada. Dobiće mogućnost za svoje prvo praktično iskustvo -  praktičnu obuku u trajanju od najmanje dva dana do dvije nedjelje. Na taj način biće im omogućeno da se bliže upoznaju sa procesom rada, spoznaju timski rad i nauče više o profesiji koja ih zanima ili otkriju novo zanimanje.

Ističemo da praksa traje dva sata dnevno i da se prijave za učešće mogu slati putem linka https://cutt.ly/xneVZA2 . Rok za prijavu je 20. septembar 2021. godine.

Za sve dodatne informacije učenici se mogu obratiti putem elektronske pošte Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili pozivom na telefon 020/207-130 od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];