Copyright 2020 - Custom text here

OTVORENA VIRTUELNA VRATA GIMNAZIJE

U ponedjeljak, 11. maja 2020. godine, Gimnazija „Slobodan Škerović“ otvara „virtuelna“ vrata za sve učenike 9. razreda, njihove roditelje i nastavnike. U skladu s novonastalom situacijom, organizujemo virtuelnu prezentaciju u okviru koje će svi posjetioci moći da se upoznaju s načinom organizacije nastave, obrazovnim profilima, ali i vannastavnim aktivnostima u školi.

Kroz virtuelnu turu imaće priliku da obiđu Gimnaziju, odnosno kabinete i učionice, fiskulturnu salu i biblioteku, ostale značajne službe i prostorije. Kroz organizovan online razgovor s profesorima i učenicima svih obrazovnih profila (opšte gimnazije i specijalističkih odjeljenja), budući učenici dobiće sve relevantne informacije i odgovore na konkretna pitanja, koji će im pomoći da razriješe svoje dileme i učvrste odluku da Gimnazija bude njihov izbor.

Ovo je istovremeno prilika za sve učenike 9. razreda osnovnih škola, njihove roditelje i nastavnike da se informišu o uslovima upisa učenika u prvi razred školske 2020/2021. godine.

Pozivamo vas da u ponedjeljak, u 12.00 sati, posjetite veb-sajt Gimnazije „Slobodan Škerović“ (www.gimnazijapg.com) na kojem će biti podijeljen link za pristup virtuelnoj prezentaciji.

 

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];