Copyright 2020 - Custom text here

JAVNI ČASOVI

U Gimnaziji „Slobodan Škerović“ i ove školske godine planira se realizacija javnih časova. Iako su sada gotovo svi časovi „javni”, odlučili smo da odemo korak dalje i da neke od onlajn časova koji će se realizovati tokom maja otvorimo za javnost ‒ u prvom redu za sve učenike škole, roditelje, kolege, kolege iz drugih škola...

Javni časovi se u našoj Gimnaziji uspješno organizuju protekle tri godine, pa su se u učionicama našli roditelji i bivši učenici, čak i oni koji su iz škole izašli prije 60 godina.

Od četvrtka, 30. aprila, imaćemo raspored javnih časova i otvoriti prijavu preko našeg sajta, društvenih naloga, Savjeta roditelja i u saradnji s predmetnim profesorima, razrednim starješinama i učenicima. Planirano je da se prvi javni čas održi 6. maja, a u najavi su časovi iz fizike, istorije, sociologije, crnogorskog ‒ srpskog, bosanskog, hrvatskog jezika i književnosti, matematike, medijske pismenosti.

Zainteresovani se mogu prijaviti do ponedjeljka, 4. maja, da bi na vrijeme dobili link za uključenje na čas.

Prijavite se da zajedno učimo o olimpijskim igrama, globalnom zagrijavanju, „Božanstvenoj komediji”, ali i razgovaramo o temama kao što su marketing u doba korone, volonterizam, dezinformacije, i na kraju da zajedno radimo analizu online testa iz matematike.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];