Copyright 2020 - Custom text here

OBAVJEŠTENJE O JAVNIM ČASOVIMA

Pedagoško-psihološka služba, u saradnji sa Savjetom roditelja, i ove školske godine organizuje javne časove. U periodu od 9.  do 31. maja 2019. godine, u obje smjene, planiramo realizaciju javnih časova kojima će moći da prisustvuju roditelji učenika iz odjeljenja u kojem se izvodi javni čas.

Ove aktivnosti planirane su u okviru Akcionog plana za unapređenje kvaliteta obrazovno-vaspitnog rada, radi poboljšanja saradnje roditelja i škole. Na ovaj način zaposleni u Gimnaziji žele da saradnju s roditeljima i njihovu uključenost u život škole podignu na viši nivo. Pored dosadašnje, veoma uspješne, saradnje na individualnom nivou, planiramo i planski usmjerenu saradnju, koja će biti sadržajno bogata i podržati zajednički cilj: uspješno obrazovanje mladih i razvijanje svestrano obrazovanih, stvaralačkih i slobodnih ličnosti.

 Radi bolje organizacije, molimo roditelje da svoje prisustvo najave mejlom (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) ili na broj telefona 067 642 537.

f t g m

Gimnazija „Slobodan Škerović“

Ul. Vaka Đurovića 26

81 000 Podgorica, Crna Gora

Tel: ++382 20 664 044

Fax: ++382 20 667 546

e-mail:

[email protected];

[email protected];